024 202 23 16
Meer leads, meer omzet, meer efficiëntie

SEO bureau

Wil jij hoger in Google komen? Meer organisch verkeer ontvangen op je website? Bezoekers converteren tot leads? Wij zijn Go Online, hét SEO bureau voor bedrijven die willen groeien.

Met SEO helpen we verschillende bedrijven om meer te halen uit het online kanaal door het optimaliseren van hun lokale, landelijke of zelfs internationale vindbaarheid. Wij helpen bedrijven niet alleen om bovenaan in Google te komen, maar samen zorgen we ervoor dat er ook daadwerkelijk conversies worden gerealiseerd. Dit doen we door het toepassen van een resultaatgerichte SEO methodiek. Wij geloven in specialisme, daarom heeft Go Online geen divers dienstenaanbod, maar hebben we ons gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie en zijn we gegroeid tot een autoriteit in SEO.

Online Marketing Bureau Nijmegen
Wij doen wat we beloven

Gerealiseerde topposities

Wij doen wat we beloven. Met realistische doelen, een transparante SEO methodiek die voort komt uit kennis, nauwe samenwerking, ervaring en netwerken. Daarmee behalen we blijvende resultaten.

Klant Zoekwoord Resultaat in Google.nl
Termaat Motoren Motorhelm kopen Nr. 2 uit 228.000 resultaten
Go Online SEO Nijmegen Nr. 1 uit 893.000 resultaten
Tankstationprijzen.nl Benzinekosten berekenen Nr. 2 uit 442.000 resultaten
Nabuurs Logistiek Nr. 3 uit 25.700.000 resultaten
Kracht Recruitment Vacatures bouwkunde Nr. 3 uit 581.000 resultaten

Bovenstaande resultaten zijn gemeten op 14-11-2022. Ben jij benieuwd naar onze werkwijze? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Onze resultaatgerichte SEO methodiek

In 4 stappen naar meetbaar resultaat met een SEO bureau

Onze SEO specialisten zijn dagelijks bezig met het optimaliseren van de websites van onze klanten. Wij meten de website prestaties en posities om deze vervolgens resultaatgericht te verbeteren. Voor het behalen van de beste prestaties investeren we in trainingen en maken we gebruik van de beste SEO tools, zoals Ahrefs, Majestic & Moz. Bij Go Online staat kwaliteit hoog in het vaandel!

De SEO methodiek van Go Online heeft één fundamenteel doel: Meer omzet halen uit het online kanaal door ervoor te zorgen dat potentiële klanten, die op zoek zijn naar jouw producten of diensten, belanden op jouw website in plaats van die van de concurrentie. Zo bestaat onze SEO methodiek uit de volgende stappen.

1. SEO strategie

Resultaten worden behaald door middel van een goed doordachte SEO strategie. Binnen deze SEO strategie bepalen we de focuszoekwoorden op basis van een zoekwoorden onderzoek. Daarnaast bepalen wij samen welke doelen behaald dienen te worden, die voortkomen uit vastgestelde KPI’s en een uitgebreide nul-meting. Bij een SEO strategie hoort uiteraard ook een planning, waarin wij een tijdspan koppelen aan de te behalen doelen.

2. Website techniek

Een website moet gemakkelijk en correct te lezen zijn door zoekmachines zoals Google. Dit noemen we het ‘crawlen’ van een website. De website techniek speelt hierbij een essentiële rol. Het begin van ons SEO traject begint dus altijd met het werpen van een kritische blik op de techniek van een website om deze vervolgens, eventueel in overleg met je websitebouwer, aan te passen.

3. SEO-vriendelijke content

Content zoals teksten en afbeeldingen moeten zowel geoptimaliseerd zijn voor Google als voor jouw potentiële klanten. Daarom gaan we aan de slag met het creëren van content die SEO-vriendelijk is en daarnaast interessant is voor je website bezoekers.

4. Website autoriteit

Wil je hogere posities behalen in Google? Dan is het van belang dat jouw website als autoriteit worden gezien door Google. Dit is echter niet zomaar gedaan, het vraagt namelijk tijd en een doordachte aanpak. Voor het creëren van website autoriteit zetten wij linkbuilding in, waarmee wij een kwalitatief en natuurlijk backlinkprofiel realiseren voor je website. Daarom gaan wij voor een kwalitatieve aanpak in plaats van een kwantitatieve aanpak. Nadat we topposities in Google hebben behaald voor relevante zoekwoorden, zorgen wij ervoor dat deze posities blijven behouden. SEO is namelijk een continu-proces waarbij het belangrijk is om de behaalde posities te verdedigen.

Bekijk alle onderdelen
Bekijk minder onderdelen

SEO bureau met begrijpbare rapportages

Bij Go Online vinden we rapporteren een van de belangrijkste onderdelen van onze SEO werkzaamheden, omdat wij het belangrijk vinden om behaalde resultaten inzichtelijk te maken voor onze klanten. Daarom ontvang je een maandelijks rapport met daarin de behaalde resultaten. Daarnaast gaan we per kwartaal met elkaar in overleg om te kijken wat de prestaties zijn geweest van het afgelopen kwartaal en wat de focus gaat zijn voor het komend kwartaal. Zo heb jij ten alle tijden inzicht in hetgeen wat onze SEO werkzaamheden opleveren voor jouw bedrijf.

De rapportages hebben we zo gemaakt dat het voor iedereen te begrijpen is, want zeg nou eerlijk, niemand zit te wachten op een rapportage met allerlei moeilijk termen, het draait om resultaat en dat wil je zien!

Topposities in Google

Uitgelichte SEO cases

Stuur ons een bericht

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wat anderen over ons zeggen

Een klant aan het woord

Veelgestelde vragen over SEO

Waarom SEO?

SEO resulteert in topposities in Google voor zoektermen die voor jouw bedrijf relevant zijn. Het is een duurzame investering dat leidt tot een continue stroom van potentiële klanten op jouw website. Meer leads betekent meer klanten en meer klanten betekent meer omzet.

Wat doet een SEO bureau?

Een SEO bureau voert werkzaamheden uit die jouw online vindbaarheid optimaliseren. Belangrijke aspecten van deze werkzaamheden zijn technische optimalisaties, het creëren van zoekmachine-vriendelijke content en linkbuilding.

Hoe lang heeft een SEO bureau de tijd nodig om resultaat te behalen?

SEO is een natuurlijk proces dat tijd nodig heeft. Wij hebben dan ook minimaal 6 maanden nodig om Google onze werkzaamheden op te laten pakken. Dat betekent dat duidelijke resultaten in de vorm van hogere posities in Google en meer organisch verkeer na zo’n 6 maanden zichtbaar worden.

Waarom SEO uitbesteden aan een bureau?

SEO is een vak apart waar verschillende aspecten bij komen kijken, die allemaal geoptimaliseerd moeten worden voor een succesvol resultaat. Een SEO bureau heeft de ervaring, kennis en middelen (tools) waarmee ze alle aspecten van SEO weten te optimaliseren. Door SEO uit te besteden kun jij je bezig houden met de core business van je bedrijf.

Wat is lokale SEO?

Bij lokale SEO is er sprake van een lokale zoekintentie bij de zoekopdracht in Google. Hierbij zoeken bezoekers bijvoorbeeld op een bepaalde zoekterm plus een geografische locatie. Bij lokale SEO ligt de focus op het behalen van topposities in Google in je eigen regio. Lokale SEO is dus met name interessant als jouw klanten voornamelijk uit de regio komen.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

SEA is het adverteren in Google. Je betaalt dus een bedrag om bovenaan te staan in de zoekresultaten van Google. Je betaalt dus per bezoeker. Stop je met betalen voor SEA, dan vervalt je positie direct. Daarnaast is SEO een duurzame investering en een lange termijn strategie. Behaalde topposities blijven behouden, waardoor je je investering terugverdient middels een vaste stroom van bezoekers.

Wij zijn Go Online

  • Your succes is our succes, samen groeien we verder
  • Meer leads, meer omzet, meer efficiëntie
  • Persoonlijke benadering voor een duurzame samenwerking
  • Web- & SEO bureau, het beste van twee werelden
  • Autoriteit in zoekmachine optimalisatie
  • Specialist in maatwerk & webshops
  • Optimale automatisering met software koppelingen

Meer weten over onze SEO aanpak?

Ben jij klaar voor meer leads, meer omzet en meer efficiëntie? Wij doen het net even anders en helpen jouw bedrijf echt groeien! Your Succes is Our Succes!