024 202 23 16
Meer leads, meer omzet, meer efficiëntie

SEO Nijmegen

Ben jij op zoek naar SEO in Nijmegen om hogere posities in Google te behalen voor jouw website? Go Online is dé SEO specialist uit Nijmegen dat gespecialiseerd is in zoekmachine optimalisatie. Wij helpen jouw bedrijf om meer leads te ontvangen via het online kanaal en de online vindbaarheid van jouw website te optimaliseren.

Met onze unieke en effectieve SEO methode helpen wij jouw bedrijf met het behalen van hogere posities in zoekmachines zoals Google. Wil jij de online concurrentie te overtreffen in zoekmachines zoals Google? Met zoekmachine optimalisatie helpen wij jouw bedrijf echt groeien!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Online Marketing Bureau Nijmegen

Dé SEO specialist uit Nijmegen

Een website moet er niet alleen professioneel en aantrekkelijk uitzien, maar ook vindbaar zijn voor potentiële klanten. Als jouw website niet vindbaar is in zoekmachines zoals Google, kan deze ook geen omzet opleveren. Wil jij een website die daadwerkelijk meer omzet en klanten oplevert? Dan is SEO het medium om op in te zetten!

Als SEO specialist uit Nijmegen laten wij jouw website hoger ranken in zoekmachines zoals Google, zodat jij meer gekwalificeerde leads ontvangt op jouw website. Je bent bij ons dus aan het juiste adres als je op zoek bent naar een SEO specialist dat jouw bedrijf laat groeien door effectief SEO in Nijmegen in te zetten.

Wil jij doeltreffend zoekmachine optimalisatie inzetten voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met Go Online, dé SEO specialist uit Nijmegen. Ben jij benieuwd hoe zoekmachine vriendelijk jouw website is en wil je weten hoe je ervoor zorgt dat deze hoger scoort in Google? Vraag dan onze gratis SEO Analyse aan!

Zoekmachine optimalisatie in Nijmegen

Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO optimalisatie genoemd, is het optimaliseren van een website zodat deze hoger in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google komt te staan. Zoekmachine optimalisatie is dus dé manier om meer bezoeker op je website te ontvangen die op zoek zijn naar jouw producten of diensten.

Zoekmachine optimalisatie bestaat uit verschillende factoren, die elk van belang zijn voor het behalen van hogere posities in zoekmachines zoals Google. Als SEO bureau uit Nijmegen hebben wij jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie en weten wij optimaal invulling te geven aan alle factoren. Deze SEO factoren vallen in de basis onder drie belangrijke SEO pijlers: techniek, content en autoriteit.

Techniek en content vallen allebei onder on-page SEO, wat een containerbegrip is voor alle SEO factoren die op de website zelf kunnen worden geoptimaliseerd.

Techniek

Google beoordeelt jouw website op technische aspecten, zoals laadsnelheid, website structuur, leesbaarheid, veiligheid en responsiviteit. Technische SEO is dan ook essentieel voor het behalen van hogere posities.

Content

Google geeft de beste zoekresultaten weer op basis van de ingevoerde zoekopdracht. Deze content moet relevant, waardevol, uniek en leesbaar zijn. Het is dus van belang dat de content van jouw website antwoord geeft op de zoekvraag van jouw potentiële klanten. Hierbij is een gedegen zoekwoorden onderzoek een belangrijk hulpmiddel

Autoriteit

De autoriteit van jouw website wordt voornamelijk bepaald door externe websites die naar jouw website linken. Google beoordeelt deze links op kwaliteit en relevantie. Het creëren van een natuurlijk linkprofiel door middel van linkbuilding is dan ook een essentieel onderdeel van zoekmachine optimalisatie.

Bekijk alle onderdelen
Bekijk minder onderdelen

SEO bureau uit Nijmegen voor lokale vindbaarheid

Als lokale ondernemer wil jij uiteraard online vindbaar zijn in Nijmegen en omstreken. Als SEO bureau uit Nijmegen begrijpen wij het belang van lokale vindbaarheid voor ondernemers. Door effectief lokale SEO in Nijmegen toe te passen wordt jouw website lokaal vindbaar in zoekmachines zoals Google. Go Online is het lokale SEO bureau dat ervoor zorgt dat potentiële klanten, die lokaal zoeken naar jouw diensten of producten, op jouw website terecht komen.

Een belangrijk aspect van lokale vindbaarheid is de Google Local Pack. Dit is het overzicht van lokale bedrijven in de zoekresultaten van Google, waarin een aantal bedrijven met contactgegevens en locatie worden weergegeven. Met lokale SEO kan jij ervoor zorgen dat jouw website tussen deze lokale zoekresultaten komt te staan. Een ander onmisbaar onderdeel van lokale SEO in Nijmegen is jouw Google Mijn Bedrijf. Zorg er dus voor dat de bedrijfsinformatie in jouw Google Mijn Bedrijf altijd up to date is.

Wil jij SEO uitbesteden aan Go Online?

Deze bedrijven gingen jou voor

Bekijk ons SEO portfolio

Go Online is jouw web- en SEO specialist

Wij zijn actief in verschillende branches zoals B2B, retail en vastgoed. Binnen deze branches helpen wij zowel grote als kleine bedrijven uit Nijmegen om lokaal vindbaar te zijn in zoekmachines zoals Google. Naast het realiseren van hogere rankings in Google, zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk websites en maatwerk webshops, eventueel geïntegreerd met jouw softwaresysteem door middel van een software koppeling.

Stuur ons een bericht

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wat anderen over ons zeggen

Een klant aan het woord

Veelgestelde vragen over SEO

Waarom SEO?

SEO resulteert in topposities in Google voor zoektermen die voor jouw bedrijf relevant zijn. Het is een duurzame investering dat leidt tot een continue stroom van potentiële klanten op jouw website. Meer leads betekent meer klanten en meer klanten betekent meer omzet.

Wat doet een SEO bureau?

Een SEO bureau voert werkzaamheden uit die jouw online vindbaarheid optimaliseren. Belangrijke aspecten van deze werkzaamheden zijn technische optimalisaties, het creëren van zoekmachine-vriendelijke content en linkbuilding.

Waarom SEO uitbesteden aan een bureau?

SEO is een vak apart waar verschillende aspecten bij komen kijken, die allemaal geoptimaliseerd moeten worden voor een succesvol resultaat. Een SEO bureau heeft de ervaring, kennis en middelen (tools) waarmee ze alle aspecten van SEO weten te optimaliseren. Door SEO uit te besteden kan jij je bezig houden met de core business van je bedrijf.

 

Wat is lokale SEO?

Bij lokale SEO is er sprake van een lokale zoekintentie bij de zoekopdracht in Google. Hierbij zoeken bezoekers bijvoorbeeld op een bepaalde zoekterm plus een geografische locatie. Bij lokale SEO ligt de focus op het behalen van topposities in Google in je eigen regio. Lokale SEO is dus met name interessant als jouw klanten voornamelijk uit de regio komen.

 

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

SEA is het adverteren in Google. Je betaalt dus een bedrag om bovenaan te staan in de zoekresultaten van Google. Je betaalt dus per bezoeker. Stop je met betalen voor SEA, dan vervalt je positie direct. Daarnaast is SEO een duurzame investering en een lange termijn strategie. Behaalde topposities blijven behouden, waardoor je je investering terugverdient middels een vaste stroom van bezoekers.

 

Onze SEO focus

  • Hogere posities in Google
  • Meer potentiële klanten op je website
  • Online concurrenten overtreffen
  • Website autoriteit verhogen
  • Meer omzet halen uit je website
Wil jij aan Go Online…

SEO in Nijmegen uitbesteden?

Ben jij klaar voor meer leads, meer omzet en meer efficiëntie? Wij doen het net even anders en helpen jouw bedrijf echt groeien! Your Succes is Our Succes!