Meer leads? Meer omzet? Meer efficiëntie?

SEO Nijmegen

Ben jij op zoek naar SEO in Nijmegen? Ieder bedrijf wil bovenaan staan in de organische (gratis) resultaten van zoekmachines als Google. Want wie wil nu geen gratis bezoekers naar zijn website hebben? SEO, ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd, is dan wat er op de juiste manier moet worden toegepast. SEO bestaat uit verschillende aspecten, waardoor het voor veel bedrijven moeilijk is om hoog te scoren in Google.

Het is niet voor niks dat Go Online als SEO expert bovenaan in Google staat en dat jij zojuist op deze pagina bent beland. Go Online is de SEO specialist in Nijmegen die ervoor zorgt dat ook jij bovenaan in Google komt te staan!

Benieuwd hoe wij dit doen? Lees dan snel verder.

Online Marketing Bureau Nijmegen

SEO Nijmegen: Hoe gaan wij te werk?

SEO bestaat uit verschillende aspecten, met als belangrijkste hoe de website is ontwikkeld, hoe de website inspeelt op zoekwoorden (onpage SEO) en hoeveel backlinks de website bevat (ookwel linkbuilding genoemd). Als online marketing bureau uit Nijmegen hebben wij al jarenlange ervaring op het gebied van SEO.

Ben jij klaar om beter gevonden te worden in Google en meer gratis verkeer naar je website te krijgen?

 

Meer bezoekers via Google

Neem contact op met de SEO Expert uit Nijmegen

Vraag nu onze gratis SEO scan aan en laat je adviseren door een SEO expert. Met als doel om meer gratis bezoekers naar je website te trekken vanuit Google.

Bij ons op kantoor gaan we de scan bespreken en je meenemen in alle bevindingen. Zowel de SEO scan als het bespreken van de bevindingen is geheel vrijblijvend. Daarna bespreken we hoe we eventueel met elkaar aan de slag kunnen.

Waarom kiezen voor Go Online?

Bekijk onze recente successen:

SEO specialist Nijmegen

Op basis van ons advies gaan wij voor jou aan de slag om betere resultaten te behalen! Voordat we starten met een SEO traject voeren we eerst een nulmeting uit, waarbij we een advies uit brengen. In dit advies staat welke werkzaamheden we gaan uitvoeren en hoeveel uur we per maand nodig hebben om de resultaten te behalen die nodig zijn om jouw website bovenaan in Google te krijgen.

We noemen dit ook wel een SEO scan, deze voeren we gratis voor je uit. Met een SEO scan kijken we naar de volgende elementen:

  • Techniek
  • Content
  • Autoriteit

Uit de SEO scan komen verbeteringen naar voren die, wanneer ze door ons worden opgepakt, ervoor gaan zorgen dat jouw website hoger in Google komt te staan.

 

SEO techniek

De website die wij ontwikkelen zijn maatwerk websites, waardoor we ten alle tijden weten dat de kwaliteit van de code goed is. Dit betekent dat de techniek achter de website op orde en schoon is, deze geschikt is voor alle verschillende apparaten met als belangrijkste de mobiel en dat deze ontwikkeld zijn met de gebruiker in het achterhoofd. Daardoor zullen bezoekers direct weten wat ze aan je website hebben.

 

Onpage SEO

Als dat allemaal op orde is gaan we aan de slag met een zoekwoordonderzoek. Met een zoekwoordonderzoek zorgen we ervoor dat we inzicht krijgen in welke zoekwoorden interessant zijn voor jouw bedrijf, waar veel op gezocht wordt door potentiële klanten en wat de mate van concurrentie is op deze zoekwoorden. Met deze inzichten kunnen we ons focussen op de beste zoekwoorden, het liefst met veel volume en weinig concurrentie. Op basis van deze zoekwoorden passen we de website teksten aan en maken we nieuwe gerichte, zogenoemde landingspagina’s aan. We zorgen ervoor dat de zoekwoorden op een natuurlijke manier terug komen op de pagina’s zonder daarbij de gebruiksvriendelijkheid uit het oog te verliezen.

 

SEO Linkbuilding

Wanneer dit werk erop zit gaan we actief linkjes verzamelen. Linkjes van andere websites zorgt ervoor dat Google jouw website als belangrijk/ autoriteit gaat zien, waardoor je beter gaat scoren in Google. Dit wordt ook wel linkbuilding genoemd. Linkbuilding is een zorgvuldig proces waar continue aan gewerkt moet worden. In een keer teveel linkjes naar je website plaatsen zorgt namelijk voor een negatief effect. Als SEO specialist hebben wij jarenlange ervaring en weten wij precies wanneer en waar we die linkjes moeten plaatsen.

Lokale SEO Nijmegen

Als lokale ondernemer wil jij gevonden worden in Nijmegen en omstreken. Dat begrijpen wij als geen ander, als SEO bureau uit Nijmegen. Om lokaal gevonden te worden moet je lokale SEO toepassen. In het kort betekent dit het aanmaken en optimaliseren van een Google Mijn bedrijf pagina en je webteksten en zoekwoorden inrichten met daarin het zoekwoord Nijmegen verwerkt.

Het doel van lokale SEO is dat je met jouw website goed zichtbaar bent in de Local Pack (de informatie die je rechts in de resultaten van Google ziet met daarbij de locatie gegevens) en de lokale zoekresultaten.

Met deze 4 stappen zorgen wij ervoor dat je beter vindbaar bent in de lokale zoekresultaten:

  1. Een Google Mijn Bedrijf-profiel aanmaken en optimaliseren
  2. Vermeldingen aanmaken
  3. Onpage optimalisatie van je website
  4. Reviews verzamelen

5+

jaar ervaring

4

Young professionals

100+

klanten geholpen

5/5

gemiddelde beoordeling
Ben jij klaar voor…

Meer leads? Meer omzet? Meer efficiëntie?

Elk bureau is uniek en heeft bepaalde expertises. Maar de meeste bureau’s focussen zich op de verkeerde dingen. Ze kijken alleen naar de hoeveelheid bereik, bezoekers en of een website er mooi uit ziet. Maar dat levert geen extra omzet op en zorgt niet voor het groeien van jouw bedrijf. Wij doen het net even anders.

×