024 202 23 16

Go Online is verhuisd!

Sinds 1 juni zijn wij verhuisd van de Wijchenseweg, waar we sinds 2016 gevestigd waren, naar de Bouwkamp 7 in Ooij. Na 4 jaar vonden wij het tijd voor een volgende stap.

Online Marketing Bureau Nijmegen

Ondanks de corona crisis hebben we (gelukkig) ook de afgelopen maanden groei doorgemaakt, daarom vonden we het tijd om te oriënteren naar een nieuwe kantoorruimte waar we meer mogelijkheden hebben.

We zochten een kantoor waar we meer ruimte hadden en waar alle voorzieningen voor onszelf zouden zijn. Ook wilden we graag wat meer signing aan de buitenkant kunnen doen en als belangrijkste: een plek waar we verder door kunnen groeien in de komende jaren zonder wederom te moeten verhuizen 😉

In de zoektocht naar deze ruimte zijn we, via onze verhuurder Wibeco Vastgoed BV, uitgekomen bij een mooie kantoorruimte aan de Bouwkamp 7 in de Ooij. Het is een prachtig, vrijstaand pand (met tuintje voor de BBQ), waar we de komende jaren vooruit kunnen. Op dit moment zijn we druk bezig met de finishing touches aan de inrichting en signing.

Toch verwelkomen we je graag om eens een kijkje te nemen op ons nieuwe kantoor.

Bel of mail ons even.

Meer omzet genereren via online kanalen

Hulp nodig?

Wij helpen graag bij jouw digitale uitdaging. Kom eenvoudig met ons in contact door het formulier in te vullen.

5+

jaar ervaring

4

Young professionals

100+

klanten geholpen

5/5

gemiddelde beoordeling
×

Powered by WhatsApp Chat

×