Meer leads? Meer omzet? Meer efficiëntie?

Webshop laten maken Nijmegen

Verkoop jij producten en heb je daarvoor een webshop nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wellicht dat je al een bestaande webshop hebt of je wilt een webshop beginnen, voor ieder type bedrijf hebben we een maatwerk oplossing. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk WordPress webshops, in combinatie met Woocommerce. Woocommerce is een add-on van WordPress waarmee het mogelijk wordt om eenvoudig en op een gebruiksvriendelijke manier producten te verkopen.

Met het maatwerk van Go Online ontvang je een webshop die eenvoudig te beheren is, gebruiksvriendelijk is voor de eindgebruiker, geoptimaliseerd is voor Google en eventueel gekoppeld kan worden aan jouw interne software systemen.

Go Online is de webshop specialist in Nijmegen die ervoor zorgt dat jouw webshop beter functioneert en meer omzet genereert.

Benieuwd hoe wij dit doen? Lees dan snel verder.

Online Marketing Bureau Nijmegen

Webshop laten maken Nijmegen: Hoe gaan wij te werk?

Ben jij op zoek naar een partij om een webshop te laten maken? Een webshop heeft vaak een hogere investering nodig dan een website, dus het is belangrijk om te weten wat je daarvoor terugkrijgt. Een webshop moet voor jou werken en zichzelf terugverdienen. Dat kan alleen maar met maatwerk. Maatwerk waardoor systemen zo worden ingericht dat deze eenvoudig werken en processen automatiseren, gebruikers eenvoudig producten kunnen vinden en kopen en geoptimaliseerd is voor Google waardoor hoge posities mogelijk zijn en bezoekers de webshop weten te vinden.

Wanneer jij een webshop laat maken door ons dan ontvang je:

  • Strategie en doelstellingen bepalen
  • Open Source CMS (WordPress of OpenCart)
  • Inventarisatie van categorieën & producten
  • Integratie met boekhoudsysteem
  • User-centered design
  • Repsonsive design
  • Veilig: SSL en AVG-proof
  • Google-vriendelijk
  • Snelheid

Onze webshops zijn eenvoudig in beheer, professioneel en verdienen zich terug. Zo zorgen we ervoor dat de investering die in de webshop doet, zich terugbetaald. Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat jij als klant centraal staat en dat we ten alle tijden meedenken in oplossingen.

Maatwerk webshops

Neem contact op met de webshop specialist uit Nijmegen

Neem nu vrijblijvend contact op en laat je adviseren door een webshop specialist. Met als doel om vrijblijvend te kijken of wij jou ergens bij kunnen helpen.

Bij ons op kantoor gaan we bespreken wat jouw wensen en behoeftes zijn en hoe wij daarin kunnen helpen.

Waarom kiezen voor Go Online?

Bekijk onze recente successen:

Je webshop laten maken door WordPress (Woocommerce) Experts

Onze webshops worden ontwikkeld met het meest gebruikte CMS systeem van de wereld, WordPress. Met ruim 6 jaar ervaring en honderden ontwikkelde WordPress webshops mogen wij ons met recht een WordPress specialist noemen.

Wij ontwikkelen geen standaard WordPress webshops met een standaard template. Dit doen we bewust omdat we door de jaren heen gemerkt hebben dat de kwaliteit die we willen leveren, dan niet gerealiseerd kan worden. Daarnaast kunnen templates zorgen voor veiligheidsproblemen en slechtere resultaten in de zoekmachines. Wij gebruiken WordPress als motor en hebben daarbinnen een eigen template ontwikkeld. Dit template is helemaal ontwikkeld naar jouw wensen en behoeftes, met schone code en een gebruiksvriendelijke backend waardoor jij zelf eenvoudig aanpassingen kunt doen.

Wat zijn de kosten voor het laten maken van een webshop?

De kosten voor een webshop verschillen enorm, daarom is er geen simpel antwoord op te geven. Dit is helemaal afhankelijk van de functionaliteiten die je op de webshop wilt hebben, de hoeveelheid producten en een eventuele koppeling met een boekhoudsysteem of ander systeem.
Omdat wij maatwerk webshops ontwikkelen en geen standaard templates liggen onze kosten hoger. Wij ontwikkelen geen webshops van een paar honderd euro. Onze mening is dat deze weshopsb niet afdoende zijn voor de klanten die wij bedienen. Onze webshops leveren omzet op en zorgen ervoor dat de investering zich terugverdient.

Samen met jou gaan we kijken naar wat voor webshop jij wilt hebben en op basis daarvan maken wij een aantrekkelijke en vrijblijvende offerte.

5+

jaar ervaring

5

Jonge honden

75+

Klanten geholpen

5/5

Gemiddelde beoordeling
Ben jij klaar voor…

Meer leads? Meer omzet? Meer efficiëntie?

Elk bureau is uniek en heeft bepaalde expertises. Maar de meeste bureau’s focussen zich op de verkeerde dingen. Ze kijken alleen naar de hoeveelheid bereik, bezoekers en of een website er mooi uit ziet. Maar dat levert geen extra omzet op en zorgt niet voor het groeien van jouw bedrijf. Wij doen het net even anders.

×