024 202 23 16
Meer leads? Meer omzet? Meer efficiëntie?

Website laten maken Nijmegen

Ieder bedrijf heeft een website nodig, het liefst een website die omzet oplevert. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk WordPress websites die omzet oplevert, gebruiksvriendelijk zijn en hoog scoren in Google door het toepassen van SEO. Door het leveren van maatwerk zorgen wij ervoor dat jouw website doelen behaald, zoals meer leads ontvangen. Naast het ontwikkelen van een website is een gebruiksvriendelijk en conversiegericht webdesign nodig.

Benieuwd hoe wij dit doen? Lees dan snel verder.

Website laten maken Nijmegen: Hoe gaan wij te werk?

Wil jij een website laten maken en weten wat het ongeveer kost en wat je daarvoor terugkrijgt? Een maatwerk WordPress website is meer dan een online visitekaartje, het is een website die omzet oplevert, efficiënte teweeg brengt en doelen behaald.

Wanneer jij een website laat maken door ons dan ontvang je:

  • Strategie en doelstellingen bepalen
  • Open Source CMS (WordPress)
  • Maatwerkmodulesysteem
  • User-centered design
  • Repsonsive design
  • Veilig: SSL en AVG-proof
  • Google-vriendelijk
  • Snelheid

Onze websites zijn eenvoudig in beheer, professioneel en verdienen zich terug. Zo zorgen we ervoor dat de investering die in de website doet, zich terugbetaald. Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat jij als klant centraal staat en dat we ten alle tijden meedenken in oplossingen.

Maatwerk websites

Neem contact op met de website Expert uit Nijmegen

Neem nu vrijblijvend contact op en laat je adviseren door een website specialist. Met als doel om vrijblijvend te kijken of wij jou ergens bij kunnen helpen.

Bij ons op kantoor gaan we bespreken wat jouw wensen en behoeftes zijn en hoe wij daarin kunnen helpen.

Je website laten maken door WordPress Experts

Onze websites worden ontwikkeld met het meest gebruikte CMS systeem van de wereld, WordPress. Met ruim 6 jaar ervaring en honderden ontwikkelde WordPress websites mogen wij ons met recht een WordPress specialist noemen.

Wij ontwikkelen geen standaard WordPress website met een template. Dit doen we bewust omdat we door de jaren heen gemerkt hebben dat de kwaliteit die we willen leveren, dan niet gerealiseerd kan worden. Daarnaast kunnen templates zorgen voor veiligheidsproblemen en slechtere resultaten in de zoekmachines. Wij gebruiken WordPress als motor en hebben daarbinnen een eigen template ontwikkeld. Dit template is helemaal ontwikkeld naar jouw wensen en behoeftes, met schone code en een gebruiksvriendelijke backend waardoor jij zelf eenvoudig aanpassingen kunt doen.

Wat zijn de kosten voor het laten maken van een website?

De kosten voor een website verschillen enorm, daarom is er geen simpel antwoord op te geven. Dit is helemaal afhankelijk van de functionaliteiten die je op de website wilt hebben. Omdat wij maatwerk websites ontwikkelen en geen standaard templates liggen onze kosten hoger. Wij ontwikkelen geen websites van een paar honderd euro. Onze mening is dat deze websites niet afdoende zijn voor de klanten die wij bedienen. Onze websites leveren omzet op en zorgen ervoor dat de investering zich terugverdient.

Samen met jou gaan we kijken naar wat voor website jij wilt hebben en op basis daarvan maken wij een aantrekkelijke offerte.

5+

jaar ervaring

4

Young professionals

100+

klanten geholpen

5/5

gemiddelde beoordeling
BEN JIJ KLAAR VOOR…

Meer leads? Meer omzet? Meer efficiëntie?

De meeste online marketing bureaus focussen zich op de verkeerde zaken. Ze kijken niet verder dat het bereik, aantal bezoekers of uiterlijk van een website. Maar levert dat extra omzet op? Je bent tenslotte niet op zoek naar meer bezoekers, maar naar meer klanten.

Wij doen het net even anders en helpen jouw bedrijf echt groeien! Your Succes is Our Succes!

Website laten maken nijmegen
×