Websites

Website laten maken Nijmegen

Onze programmeurs staan klaar om voor jou aan de slag te gaan

Wil jij een website laten maken? Wij maken een website die optimaal presteert op mobiel, tablet, desktop, voor iedere bezoeker eenvoudig te gebruiken is en gevonden wordt in Google.

Go Online is een jong, dynamisch en professioneel creatief internetbureau, gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk Open Source websites en webshops.

Vanuit Nijmegen werken wij met een team van professionals aan uitdagende projecten, zoals het ontwikkelen van een WordPress website voor een IJshockeyclub tot het inrichten van een complexe koppeling tussen verschillende systemen.

Onze website expertises.

  • Eenvoudig te beheren CMS-systeem
  • AVG bestendig middels een cookie-melding
  • Ontwikkeld in Open Source Platform
  • Aanwezigheid van uitstekende koffie

Onze website diensten.

  • Maatwerk webshops en websites
  • Landingspagina’s voor marketingdoeleinde
  • Koppeling met externe systemen (Exact, Easyflex)

Onze werkwijze.

Altijd een stapje extra voor onze klanten

Wij zijn programmeurs, die uitstekend code kunnen kloppen en altijd met je meedenken. Wij helpen jou om al jouw online dromen waar te maken en jouw ideeën om te zetten naar een unieke website of webshop!

Onze websites en webshops zijn eenvoudig te gebruiken voor eindgebruikers, geoptimaliseerd voor mobiele en tablet apparaten en zijn supersnel (vindt Google leuk, en je bezoekers trouwens ook)!

Icoon Doelstellingen bepalenDoelstellingen bepalen

Voordat wij starten met het maken van de website is het belangrijk om te weten wat het doel van je website is. Wat moeten bezoekers gaan doen op jouw website? Wat moet de website uitstralen? Samen gaan we in gesprek en zorgen we ervoor dat jouw wensen en behoeftes optimaal worden doorgevoerd in de uiteindelijke website of webshop.

Icoon Website designWebsite design

Voordat we starten met het ontwikkelen van de website of webshop gaat er altijd een ontwerptraject aan vooraf. Wanneer het ontwerp is goedgekeurd gaan wij dit vertalen naar een werkende website. Meer over het ontwerpen van een website kun je hier lezen: Webdesign.

Icoon Ontwikkelen en testenOntwikkelen en testen

Het ontwerp is goedgekeurd, dit betekent dat wij gaan ontwikkelen. Alles wordt ontwikkeld in onze ontwikkelomgeving, zodat de website nog niet toegankelijk is voor de eindgebruiker. Wij stellen een duidelijk stappenplan op en geven je tussendoor een voorbeeld van het resultaat. Jij zult altijd betrokken worden bij het ontwikkelproces. Nadat de website of webshop is ontwikkeld gaan we over op de testfase.

Icoon Analyseren en optimaliserenAnalyseren en optimaliseren
De website staat online, maar het traject begint eigenlijk pas. Met jouw goedkeuring zullen we de website analyseren en bekijken we precies hoe jouw bezoekers zich gedragen op de website. Welke pagina’s bezoeken ze? Hoe lang blijven ze op de website? Via welke kanalen komen ze op de website? En voeren ze een actie uit op de website? Met deze informatie gaan we aan de slag om de website continue te verbeteren. Meer hierover kun je hier lezen: Online Marketing Nijmegen.

Onze tevreden klanten.

Websiteprojecten reeds voltooid

Zullen we beginnen?

Laten we beginnen met jouw online ideeën te realiseren.
Voel je vrij om contact met ons op te nemen, we helpen graag en de koffie staat klaar!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ivo Gerbrands Managing Partner
Ivo Gerbrands Go Online
× Chat met ons via Whatsapp