Meer leads. Meer omzet. Meer efficiëntie.

Your Succes, is Our Succes!

Je wilt met je bedrijf meer omzet genereren, zichtbaar worden in de markt en groeien? Daarvoor is meer nodig dan het inzetten van marketingkanalen en het ontwikkelen van een website. Het gaat erom te streven naar gekwalificeerde leads, te focussen op een positieve ROI en bedrijfsprocessen efficiënt in te richten en te automatiseren. Dan is succes niet meer afhankelijk van geluk.

Wij helpen je daarbij volgens onze unieke YSOS-methode. Oftewel: Your Succes is Our Succes! Deze methode bestaat uit een aantal fases die we stap voor stap doorlopen.

Online Marketing Bureau Nijmegen
Fase 1

Strategie en doelstellingen bepalen

Succes begint bij een gedegen marketingstrategie. Deze brengt je doelgroep in kaart. Waar zijn je klanten naar op zoek? Hoe speel je in op hun behoeften? En kun je met jouw producten of diensten hun problemen oplossen? Ook geeft de strategie meer inzicht in de markt. Wie zijn je concurrenten? Wat kun je van ze leren? En welke trends signaleer je binnen je branche?

Shiva Verstappen
Marketing specialist & Managing Partner
YSOS Methode
Ivo Gerbrands
Web specialist & Managing Partner
YSOS Methode
Klantonderzoek
Klantreis in kaart brengen
Concurrentieanalyse
Marketingstrategie formuleren
Fase 2

Design en ontwikkeling

De marketingstrategie is geformuleerd. Nu gaan we ontwerpen en ontwikkelen. Hierbij houden we rekening met trends binnen de branche, de ideale reis van leads naar betalende klant en de doelen die je wilt behalen.

Fase 3

Automatisering en efficiëntie

Een website of webshop is een hele investering, maar maatwerk verdient zichzelf terug. Enerzijds door een juiste inzet van online marketing, anderzijds door een naadloze koppeling met je eigen softwaresystemen. Bijvoorbeeld met boekhoudsystemen, CRM-systemen en medewerkerssystemen. Deze geautomatiseerde gegevensverwerking scheelt jou en je medewerkers ontzettend veel tijd.

Ivo Gerbrands
Web specialist & Managing Partner
YSOS Methode
Softwarekoppelingen

Automatische gegevensverwerking voor een efficiëntere inzet van medewerkers. Bijvoorbeeld Exact Online, SAP B1 en Virtuagym. 

Tekstschrijven
Fotografie
Video
Testen
Fase 4

Content en testing

Zonder content geen marketingcampagne. Toch blijkt het aanleveren van content vaak een struikelblok voor bedrijven. Tijd, capaciteit of kennis ontbreekt. In dat geval faciliteren wij graag. We ontwikkelen en plaatsen content, zoals teksten, afbeeldingen en video’s. Is vervolgens alles gereed voor livegang? Voorafgaand aan de oplevering voeren we een aantal tests uit en ontvangen we graag jouw feedback.

Fase 5

Online marketing

Veel bedrijven geven steeds meer geld uit aan marketing, maar zien hun omzet nauwelijks groeien. Soms zijn klanten dan ook sceptisch als we het hebben over online marketing. Maar wij pakken het anders aan. Eerst gaan we met je in gesprek. Wat wil je? Welke kosten zijn acceptabel? En welke opbrengsten verwacht je daarbij? Samen bepalen we wat een lead voor jou waard is.

Onze werkwijze is simpel, maar effectief.

Shiva Verstappen
Marketing specialist & Managing Partner
YSOS Methode
Bas Theelen
Online Marketeer
YSOS Methode
Hooggekwalificeerde bezoekers aantrekken

We zetten betaalde en organische kanalen in. Niet alleen maar om veel bezoekers naar je webshop of website te trekken, maar ook om een gestage stroom van hooggekwalificeerde bezoekers te verleiden. Dit zijn bezoekers die zich kunnen identificeren met een oplossing die jij ze biedt.

Conversies verhogen

Gemiddeld heeft een bezoeker van een website of webshop 3 tot 7 contactmomenten nodig voordat hij overgaat tot actie. Hierop spelen wij in met uitgebreid geteste tactieken die bewezen hebben dat ze de omzet van een bedrijf kunnen vergroten en zelfs marketingkosten kunnen reduceren. Denk aan het opbouwen van een vertrouwensband met de bezoeker door het aanbieden van waardevolle gratis content. Zo verhogen we de conversie. Oftewel, we veranderen steeds meer bezoekers in gekwalificeerde leads.

Retargeting

Bezoekers die je website verlaten zonder dat zij actie hebben ondernomen, blijven we volgen op het internet. Op het juiste moment benaderen we ze met aantrekkelijke, gepersonaliseerde advertenties, zodat ze weer terugkeren naar je website.

Automatische opvolging

Het systeem om leads te genereren, op te volgen en om te zetten naar betalende klanten is volledig geautomatiseerd. Hierdoor wordt je website een geoliede verkoopmachine. Wij volgen leads op door het inzetten van e-mail automations of via een telefoongesprek.

Logo en huisstijl
Digitale communicatiemiddelen
Offline communicatiemiddelen
Lokaal SEO
Fase 6

Lokale zichtbaarheid

Het succes van je bedrijf staat of valt met je lokale zichtbaarheid. Maximale zichtbaarheid is het resultaat van een wisselwerking tussen offline en online uitingen. Samen werken we aan merkbekendheid. Onder andere door middel van marketingcampagnes, websiteontwikkeling, zoekmachineoptimalisatie en de inzet van offline reclame-uitingen.

Marciano Aalders
Front-end Developer
YSOS Methode
Ben jij klaar voor…

Meer leads? Meer omzet? Meer efficiëntie?

Elk bureau is uniek en heeft bepaalde expertises. Maar de meeste bureau’s focussen zich op de verkeerde dingen. Ze kijken alleen naar de hoeveelheid bereik, bezoekers en of een website er mooi uit ziet. Maar dat levert geen extra omzet op en zorgt niet voor het groeien van jouw bedrijf. Wij doen het net even anders.

×