024 202 23 16

Your Succes is Our Succes

Je wilt met je bedrijf meer omzet realiseren, de concurrentie overtreffen en groeien? Daarvoor is meer nodig dan een eigen website. Het gaat om het streven naar gekwalificeerde leads, het focussen op een positieve ROI en het efficiënt inrichten van de bedrijfsprocessen. Dan is succes niet meer afhankelijk van geluk!

Wij helpen je daarbij volgens onze unieke YSOS-methode, oftewel: Your Succes is Our Succes! Deze methode bestaat uit een aantal fases die we stap voor stap doorlopen.

Online Marketing Bureau Nijmegen
Fase 1

Strategie & Doelgroep

Succes begint bij een gedegen marketingstrategie, aansluitend bij jouw bedrijfsdoelstellingen en doelgroep. Waar zijn je klanten naar op zoek? Hoe speel je in op hun behoeften? En hoe spelen jouw producten en diensten in op de klantvraag ? Ook geeft de marketingstrategie meer inzicht in de markt. Wie zijn je concurrenten? Wat kun je van ze leren? En welke trends signaleer je binnen jouw branche?

Shiva Verstappen
Marketing Specialist & Partner
Shiva Go Online
Ivo Gerbrands
Web Specialist & Partner
Ivo Go Online
Klantonderzoek
Klantreis
Marktanalyse
Concurrentieanalyse
Fase 2

Design & Ontwikkeling

Het visualiseren van de marketingstrategie naar website of webshop dat aansluit bij jouw doelgroep vraagt maatwerk. Bij de ontwikkeling van een website of webshop houden wij rekening met de doelgroep, de klantreis en de huisstijl van jouw bedrijf. Samen bepalen wij de doelen die je wilt behalen en maken wij deze meetbaar.

Ivo Gerbrands
Web Specialist & Partner
Ivo Go Online
Marciano Aalders
Web Specialist
Marciano Go Online
Fase 3

Automatisering & Efficiëntie

Een website of webshop is een investering die zichzelf door maatwerk terugverdient. Enerzijds door een juiste inzet van zoekmachine optimalisatie en anderzijds door een naadloze koppeling met je eigen softwaresystemen, zoals boekhoudsystemen, CRM-systemen en HR-systemen. Deze geautomatiseerde gegevensverwerking scheelt jou en je medewerkers ontzettend veel tijd. Met softwarekoppelingen realiseer je automatisering en efficiëntie.

Ivo Gerbrands
Web Specialist & Partner
Ivo Go Online
Marciano Aalders
Web Specialist
Marciano Go Online
Tekst
Fotografie
Video
Testen
Fase 4

Content & Testing

Content is een belangrijk onderdeel van elke marketinguiting, toch blijkt doelgroepgerichte en correcte content vaak een struikelblok voor bedrijven door gebrek aan tijd, capaciteit of kennis. In dat geval faciliteren wij jou hier graag in door het ontwikkelen en plaatsen van content, zoals teksten, afbeeldingen en video’s. Is vervolgens alles gereed voor livegang? Voorafgaand aan de oplevering voeren we een aantal tests uit en ontvangen we graag jouw feedback.

Shiva Verstappen
Marketing Specialist & Partner
Shiva Go Online
Bas Theelen
SEO Specialist
Bas
Fase 5

Zoekmachine Optimalisatie

Het hebben van een website of webshop is één ding, maar het online vindbaar en zichtbaar maken van jouw website of webshop is geheel iets anders en vraagt de juiste instrumenten en expertise. Het spreek voor zich dat Google de plek is waar je als bedrijf zichtbaar wilt zijn voor je potentiële klanten. Wil jij ook meer bezoekers en leads via Google? Dan is zoekmachine optimalisatie onmisbaar. Bekijk onze duurzame werkwijze, waarmee wij hogere posities in Google behalen en deze vervolgens ook behouden.

Shiva Verstappen
Marketing Specialist & Partner
Shiva Go Online
Bas Theelen
SEO Specialist
Bas
Zoekwoorden-onderzoek
Website techniek
SEO-vriendelijke content
Autoriteit verhogen
Linkbuilding
Logo-ontwerp
Huisstijl-ontwerp
Reclame-uitingen
Druk- en printwerk
Marketingbanners
Fase 6

Branding & Reclame

Maximale zichtbaarheid is het resultaat van een wisselwerking tussen offline- en online marketinguitingen. Door middel van branding & reclame werken we samen aan merkbekendheid en lokale zichtbaarheid van jouw bedrijf. Zo zorgen wij voor herkenbaarheid bij je doelgroep.

Shiva Verstappen
Marketing Specialist & Partner
Shiva Go Online
Bas Theelen
SEO Specialist
Bas
Succesvolle bedrijven

Wij helpen ze groeien

Ben jij klaar voor…

Meer leads? Meer omzet? Meer efficiëntie?

De meeste online marketing bureaus focussen zich op de verkeerde zaken. Ze kijken niet verder dat het bereik, aantal bezoekers of uiterlijk van een website. Maar levert dat extra omzet op? Je bent tenslotte niet op zoek naar meer bezoekers, maar naar meer klanten.

Wij doen het net even anders en helpen jouw bedrijf echt groeien! Your Succes is Our Succes!

Meer Leads Omzet Efficientie
×

Powered by WhatsApp Chat

×