SEO Nijmegen (zoekmachine optimalisatie)

Zoekmachine optimalisatie ofwel SEO (Search Engine Optimization) is het gratis zoekverkeer vanuit zoekmachines zoals Google, Bing, DuckDuckGo e.a. De laatste jaren is er een enorme revolutie gaande op het gebied van zoekmachine optimalisatie, ingezet door de grootste zoekmachine Google. Zoekmachine optimalisatie is al lang niet meer het doorvoeren van een aantal zoekwoorden en links, maar is het inspelen op de behoefte & wensen van de bezoekers. Het creëren van unieke content, kwalitatieve backlinks, mobielvriendelijke website, snelle & betrouwbare websites zijn hier enkele voorbeelden van. Helaas zien wij nog te vaak dat bedrijven hier niet genoeg aandacht aan besteden, inspelen en daardoor veel kansen laten liggen.

Investeren in zoekmachine optimalisatie is noodzakelijk om succesvol te zijn en uw online ambities waar te maken!

1

Een uitgebreid zoekwoordonderzoek

Samen met u gaan we in gesprek om de vertaalslag te maken van uw visie & communicatie naar de teksten en zoekwoorden van uw website. U bent de specialist in uw eigen branche, wij zorgen voor een goed zoekwoordonderzoek. Als we samen besloten hebben wat de kern moet zijn van uw website gaan wij aan de slag om een uitgebreid zoekwoordonderzoek uit te voeren. Dit zoekwoordonderzoek resulteert in een lijst met zoekwoorden die direct toegepast kunnen worden in uw teksten, titels en beschrijvingen van de pagina’s.

2

Structuur en architectuur van uw website

Een logische structuur van uw website is noodzakelijk voor uw bezoekers maar ook voor zoekmachines om uw pagina’s te kunnen indexeren (lezen en toonbaar maken in Google e.a.). Wij denken een structuur uit die op de juiste manier is opgebouwd en voldoet aan de hedendaagse zoekmachine optimalisatie standaard.

3

Technische zoekmachine optimalisatie

Een SEO technisch geoptimaliseerde website is noodzakelijk om een goede basis te leggen. Wij zorgen ervoor dat de laadsnelheid van uw website aan de eisen van alle zoekmachines voldoet, dat uw website volledige responsive is (mobielvriendelijk) en corrigeren alle technische problemen van uw website.

4

On-page SEO

Nadat wij een uitgebreid zoekwoordonderzoek hebben uitgevoerd voor uw website is het noodzakelijk om dit toe te passen op al uw pagina’s. Wij zorgen niet alleen voor uitstekende titels, beschrijvingen en gebruiksvriendelijke url’s. Maar kijken ook naar het totaalplaatje van jouw landingspagina’s. Voldoen deze wel aan de eisen van Google? Zo kijken wij hoe wij deze pagina’s aantrekkelijker kunnen maken met eventueel beelden, video’s, social media en unieke content!

5

Killer content voor meer bezoekers

Unieke content is op dit moment een van de belangrijkste aspecten voor rankings in Google. Het uitdiepen van uw teksten en het beantwoorden van de vragen van uw bezoekers is noodzakelijk om gevonden te worden. Wij bedenken samen met u hoe de bestaande pagina’s beter ingericht kunnen worden en gaan in gesprek om te kijken hoe we nieuwe en unieke content kunnen creëren om nieuwe bezoekers aan te trekken.

6

Kwalitatieve backlinks

Heeft u het wel eens gehoord: hoe meer links naar uw website hoe beter? Dit gaat niet meer helemaal op, zoekmachines kijken tegenwoordig veel meer naar de kwaliteit van deze links. Wij kijken naar uw huidige backlink profiel en geven u advies om deze beter te maken en hoe u nieuwe backlinks kunt verkrijgen.

SEO Budget
Website Audit
Zoekwoordonderzoek: 2 zoekwoorden met 5 subcategorieën
Zoekwoord optimalisatie: 2 zoekwoorden
Pagina-optimalisatie: 3-4 pagina’s
1x Maandelijkse analyse & voortgang rapport
Persoonlijke SEO Specialist
Eigen Google Analytics dashboard
1x Fysieke afspraak
SEO Medium
Website Audit
Zoekwoordonderzoek: 4 zoekwoorden met 10 subcategorieën
Zoekwoord optimalisatie: 6 zoekwoorden
Pagina-optimalisatie: 5-10 pagina’s
2x Maandelijkse analyse & voortgang rapport
Persoonlijke SEO Specialist
Eigen Google Analytics dashboard
1x Per maand fysieke afspraak
4 uur per maand inzetten van SEO Specialist
1x Per maand concurrentieanalyse
Interne pagina linken 5 – 10 pagina’s
Contentoptimalisatie: 5 pagina’s
SEO Premium
Website Audit
Zoekwoordonderzoek: 6 zoekwoorden met 20 subcategorieën
Zoekwoord optimalisatie: 12 zoekwoorden
Pagina-optimalisatie: 10 - 30 pagina’s
4x Maandelijkse analyse & voortgang rapport
Persoonlijke SEO Specialist
Eigen Google Analytics dashboard
1x Per maand fysieke afspraak
6 uur per maand inzetten van SEO Specialist
2x Per maand concurrentieanalyse
Interne pagina linken 10 – 20 pagina’s
Contentoptimalisatie: 8 pagina’s
Technische SEO optimalisatie

Wij werken voor

Wij zijn trots op al onze klanten. Van nieuwe websites tot online succes. Iedereen verdient een mooie plek.